Eerste bekendmakingen Roadburn 2018

Het is eindelijk zover. De eerste namen voor Roadburn Festival 2018 zijn een feit. De Canadese post-rockband Godspeed You! Black Emperor zal maar liefst twee dagen headlinen, de zaterdag en zondag. Op beide dagen speelt de band uiteraard een andere set. Curator van 2018 is niemand minder dan Converge frontman Jacob Bannon. Ook Converge zal Roadburn tweemaal aandoen: donderdag met een volledige uitvoering van het dit jaar nog te verschijnen The Dusk In Us, een dag later is het album You Fail Me aan de beurt. In navolging van hun samenwerking in 2015, onder de naam Skuggsjá, zullen Einar Selvik (Wardruna) en Ivar Bjørnson (Enslaved) weer het podium delen. Deze keer als Hugsjá.

De overige namen zijn: Aerial Ruin, Bell Witch (2 shows), Ex Eye, The Heads, Igorrr, Panopticon (2 shows) en Sangre De Muerdago. De posters zullen door Welshmen Richey Beckett worden ontworpen.

Roadburn vindt plaats van 19 t/m 22 april. Locatie is zoals gebruikelijk het Tilburgse 013 met enkele nabij gelegen zalen. De kaarten gaan vanaf 19 oktober in de verkoop. Voor alle verdere informatie kijk je op www.Roadburn.com.