Furia, Grave Pleasures en meer voor Roadburn 2018

Roadburn Festival laat middels een video weten dat er nieuwe bands zijn toegevoegd aan het affiche voor komend jaar. Zoals, toch wel enigszins verwacht, zal Grave Pleasures het festival aandoen en zal Cult of Luna samen met Julie Christmas Mariner ten gehore brengen.

Daarnaast kunnen we ook rekenen op de komst van Weedeater dat God Luck and Good Speed integraal speelt, het nieuwe project Future Occultism met leden van Bong-Ra. Tevens is de eerste band voor de curatie Jacob Bennon een feit: het Japanse Greenmachine zijn album D.A.M.N. volledige brengen. Ook kunnen we half april dansen op de new wave van GosT, ons onderdompelen in de noise van THAW en genieten van de absurde black metal van het Poolse Furia. Arabrot, Hell, Maggot Heart, Mizmor, Occvlta, Sannhet, Uniform en Wrekmeister Harmonies vervolledigen de set namen voor deze week.

Roadburn vindt plaats van 19 t/m 22 april. Locatie is zoals gebruikelijk het Tilburgse 013 met enkele nabij gelegen zalen. De kaarten gaan vanaf 19 oktober in de verkoop. Voor alle verdere informatie kijk je op www.Roadburn.com.