Nieuw gehoord: Auðn, Samael & Archgoat

Het regent tegenwoordig nieuwe geluidstreams, dus tijd om deze te gaan bundelen, dachten we zo. Hieronder speciaal aandacht voor Auðn, Samael en Archgoat. Enjoy!

Het IJslandse Auðn verraste ons afgelopen april met een uitstekende passage op Roadburn. Aldaar liet de blackmetalband weten een nieuw album klaar te hebben. Van dat nieuwe album, Farvegir Fyrndar, is er nu de eerste single verschenen. En die single schept hele hoge verwachtingen voor de rest van de plaat!

 

Ook Samael brengt binnenkort een nieuwe plaat uit om zijn 30-jarige bestaan te vieren. Hegemony ziet pas op 13 oktober het levenslicht, maar een tweede nummer is sinds deze week reeds beschikbaar. Red Planet is opnieuw een knaller van formaat, in de typische stijl die we van de Zwitsers gewend zijn.

Archgoat zal ons begin 2018 verblijden met een nieuw album, te verschenen via Debemur Morti. Daar is het nog even op wachten en ter gelegenheid van de aankomende Europese tour, brengen de Finnen nu eerst een EP. Eternal Damnation of Christ is via deze link te streamen en klinkt even smerig als altijd.