Nieuwe streams deze week

Er is deze week weer heel wat leuks uitgebracht qua nieuwe nummers. Met in deze editie: Antzaat, Auðn, Antarktis en Blaze of Perdition.

De Belgen van Antzaat brengen volgende week hun debuutalbum uit, genaamd The Black Hand of the Father. Met een geluid dat sterk doet denken aan grootheden als Sargeist en Mgła, is luisterplezier alvast verzekerd. Beluister de nieuwe track Circle of Leeches hieronder en lees de volledige review hier.

Auðn wist ons even geleden al te verbazen met een eerste, knappe single van de aankomende plaat Farvegir Fyrndar. Op dinsdag trakteerde de band ons op een tweede sterke track – beluister hem hieronder.

Antarktis, een nieuwe metal/post-rockband uit Zweden, opgericht door leden en ex-leden van In Mourning en October Tide, brengt op 6 oktober zijn eerste album uit via Agonia Records. Notes From Underground is het tweede nummer dat wordt vrijgegeven en komt met een sfeervolle clip.

Ook het Poolse Blaze of Perdition is bezig aan nieuw werk. Conscious Darkness wordt eveneens via Agonia Records uitgebracht op 3 november van dit jaar. Ashes Remain geeft je alvast een idee van wat je kan verwachten.