Streams: Amenra, Forgotten Tomb en Cloak

Aangezien er zo ongeveer elke dag wel een nieuw nummer van een interessante band wordt uitgebracht, besloten we de tracks regelmatig te bundelen in één artikel. Deze week verschenen (onder meer) nummers van Amenra, Forgotten Tomb en Cloak.

Amenra behoeft geen voorstelling meer. Mass VI wordt over iets meer dan een week (op 20 oktober) uitgebracht via Neurot Recordings en zeggen dat de fans op hete kolen zitten, is haast een understatement. Het nummer Plus près de toi (Closer to you), werd gisteren op de wereld losgelaten.

Dat Forgotten Tomb een andere weg inslaat met het nieuwe album We Owe You Nothing, was na de vorige single al wel duidelijk. Ook Second Chances, dat zelfs wordt vergezeld van een fancy 360° videoclip, zit weer vol verrassingen. Luistert u vooral zelf.

We Owe You Nothing wordt op 27 oktober uitgebracht (in Europa) door Agonia Records.

Het Amerikaanse Cloak brengt stevige, van blackmetal doordrenkte rock die met vlagen doet denken aan grootheden als Dissection en Tribulation, of zelfs Watain. To Venomous Depths is de eerste langspeler van de band en wordt op 10 november uitgebracht door Season of Mist. De track Forever Burned, kan je hier beluisteren.